Презентации

 • тестови снимкиПрезентации тест Няма невъзможни мечти.Няма граници за мечтите.
  Нов магазин на BoConcept в София. Адрес: бул."Околовръстен път"№ 151.
  ОТКРИВАНЕ НА 2 октомври 2009

  Продължава...
 • HomeDesign Center  откри нов дом Bo Concept
   

  HomeDesign Center представител на  датския  лидер  за съвременен дизайн на мебелите  Bo Concept
  откри своя представителен  show-room Bo Concept  на  "Околовръстен път" 151 в столицата.
  Bo Concept е отличен с годишната европейска награда Mapic за 2004 г. сред 1 400 престижни участници, а през 2008 печели престижната награда за продукт Red Dot Design.
  България е 80-тата страна, в която фирмата навлиза след 53 годишна история и над 400  дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество.
  За откриването  поканата на домакина  Благовест Стефанов   уважиха вокалистката от "Шоуто на Слави" Алекс Раева, Руслана Попова, Наско Лазаров, Вержиния Тотева,Стефания Ботева, Боби Чолакова и много бизнес партнъори,топ  архитекти и дизайнери.
  По време на официалното откирване с благотворителна цел бяха раздадени много луксозни аксесоари  на Bo Concept с цел подпомагане на дом за деца лишени от родителски грижи.
  Специално от САЩ за партито по повод откриването тук пристигна и интериорният дизайнер на BoConcept  Калина Горничева,българка която основно работи в бутиците  на BoConcept - САЩ.
  Представителите на имиджовата  марка за България са Благовест и Пепи Стефанови  основатели на HomeDesign Center .
  ВИП гостите имаха възможността първи да опитат тестването на новия модел на мини купър,
  Продължава...

реклама

Коментари

Топ Строител Топ Мебели

Каталог

ВСИЧКО ЗА ОФИСА

Записи
В тази категория има 3 записа.Добавяне на запис

Енертон ООД

Енертон ООД - проектиране, производство, доставка и монтаж на: - Мебели по индивидуални проекти от ПДЧ и МДФ, мебели за баня, беседки и навеси. - PVC и алуминиева дограма, ролетни щори, комарници, алуминиеви витрини и парапети, щори. - Цялостни и частични вътрешни и външни ремонти на жилища, хотели, офиси,административни сгради и др. За държавни учреждения, строителни фирми, цялостно обзавеждане предлагаме СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

Населено място-
Рейтинг0.000000

Офис мебели по поръчка

Офис мебелите се изработват по индивидуален проект.Материалите и обковът са на водещи производители.Разнообразието включва пдч,мдф мат и гланц,фурнир и др.Проектираме директорски кабинети,архивни стаи,работни офис помещения,бюра,стелажи,библиотеки,рецепции,метални шкафове със заключване и др.Предлагаме и голямо разнообразие от работни и директорски столове от среден и висок клас.

Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000

петров

ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ,ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА,ТАВАНИ,ОФИСИ.БОЯДИСВАНЕ.ГРАДИНАРСКИ УСЛУГИ.ПОСТАВЯНЕ НА ЛАМИНАТ. ЗА КОНТАКТ;0893480394.

Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000