Презентации

 • тестови снимкиПрезентации тест Няма невъзможни мечти.Няма граници за мечтите.
  Нов магазин на BoConcept в София. Адрес: бул."Околовръстен път"№ 151.
  ОТКРИВАНЕ НА 2 октомври 2009

  Продължава...
 • HomeDesign Center  откри нов дом Bo Concept
   

  HomeDesign Center представител на  датския  лидер  за съвременен дизайн на мебелите  Bo Concept
  откри своя представителен  show-room Bo Concept  на  "Околовръстен път" 151 в столицата.
  Bo Concept е отличен с годишната европейска награда Mapic за 2004 г. сред 1 400 престижни участници, а през 2008 печели престижната награда за продукт Red Dot Design.
  България е 80-тата страна, в която фирмата навлиза след 53 годишна история и над 400  дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество.
  За откриването  поканата на домакина  Благовест Стефанов   уважиха вокалистката от "Шоуто на Слави" Алекс Раева, Руслана Попова, Наско Лазаров, Вержиния Тотева,Стефания Ботева, Боби Чолакова и много бизнес партнъори,топ  архитекти и дизайнери.
  По време на официалното откирване с благотворителна цел бяха раздадени много луксозни аксесоари  на Bo Concept с цел подпомагане на дом за деца лишени от родителски грижи.
  Специално от САЩ за партито по повод откриването тук пристигна и интериорният дизайнер на BoConcept  Калина Горничева,българка която основно работи в бутиците  на BoConcept - САЩ.
  Представителите на имиджовата  марка за България са Благовест и Пепи Стефанови  основатели на HomeDesign Center .
  ВИП гостите имаха възможността първи да опитат тестването на новия модел на мини купър,
  Продължава...

реклама

Коментари

Топ Строител Топ Мебели

Каталог

Производители на мебели

Записи
В тази категория има 3 записа.Добавяне на запис

Мебели по поръчка М-Стил - кухни, спални, детски, офис мебели

Мебели по поръчка М-Стил - кухни, спални, детски, офис мебели Производство, доставка и монтаж на мебели по поръчка. Изготвяне на безплатни индивидуални проекти за всички мебели по поръчка - кухни, спани, гардероби, секции, бюра, детски, антрета, офиси, хотели и други мебели. Внос на модулни мебели. GSM: 0899 555 965

Населено мястоСофия
Рейтинг5.000000

Фабрика за мебели "Приятели" - Стара Загора

Фабрика за мебели "Приятели" - Стара Загора Фабрика за мебели "Приятели" е специализирана в производството на мебели за дома, офис мебели, мебели за заведения и хотели по индивидуални проекти на клиента.

Населено мястоСтара Загора
Рейтинг5.000000

ВИВАСЕД

ВИВАСЕД ’’ВИВАСЕД’’ ПРОЕКТИРА И ПРОИЗВЕЖДА МЕБЕЛИ за хотели и офиси, за търговски обекти и обществени сгради, за дома или пък вилата. Не забравя обаче, че клиентът винаги има идея, която ще предаде неповторимост на неговата поръчка. Така козметичния салон, лекарския кабинет или адвокатската кантора се сдобива с аромата на вашия стил, а и с вашата енергия за успех, още преди да сте се докоснали до тях... Това е и една от причините ’’Вивасед’’ да няма стандартни или готови модели на мебели. Имате възможност сами да формирате, донякъде да проектирате и дори да калкулирате обема на своята поръчка, разбира се с помощта на нашите специалисти! ТОЗИ МОДЕЛ УДОВЛЕТВОРЯВА НАПЪЛНО КЛИЕНТА според опита ни в последните години, още повече, че високото качество във ’’Вивасед’’ е съчетано с конкурентна цена. Тази идея допада както в случаи на индивидуални поръчки, така и при работа с корпоративни клиенти или институции. От нея се родиха чудесни партньорства и в крайна сметка – практични и полезни мебели. А това вече е истинското предизвикателство за нас!

Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000