Презентации

 • тестови снимкиПрезентации тест Няма невъзможни мечти.Няма граници за мечтите.
  Нов магазин на BoConcept в София. Адрес: бул."Околовръстен път"№ 151.
  ОТКРИВАНЕ НА 2 октомври 2009

  Продължава...
 • HomeDesign Center  откри нов дом Bo Concept
   

  HomeDesign Center представител на  датския  лидер  за съвременен дизайн на мебелите  Bo Concept
  откри своя представителен  show-room Bo Concept  на  "Околовръстен път" 151 в столицата.
  Bo Concept е отличен с годишната европейска награда Mapic за 2004 г. сред 1 400 престижни участници, а през 2008 печели престижната награда за продукт Red Dot Design.
  България е 80-тата страна, в която фирмата навлиза след 53 годишна история и над 400  дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество.
  За откриването  поканата на домакина  Благовест Стефанов   уважиха вокалистката от "Шоуто на Слави" Алекс Раева, Руслана Попова, Наско Лазаров, Вержиния Тотева,Стефания Ботева, Боби Чолакова и много бизнес партнъори,топ  архитекти и дизайнери.
  По време на официалното откирване с благотворителна цел бяха раздадени много луксозни аксесоари  на Bo Concept с цел подпомагане на дом за деца лишени от родителски грижи.
  Специално от САЩ за партито по повод откриването тук пристигна и интериорният дизайнер на BoConcept  Калина Горничева,българка която основно работи в бутиците  на BoConcept - САЩ.
  Представителите на имиджовата  марка за България са Благовест и Пепи Стефанови  основатели на HomeDesign Center .
  ВИП гостите имаха възможността първи да опитат тестването на новия модел на мини купър,
  Продължава...

реклама

Коментари

Топ Строител Топ Мебели

Каталог

Нови записи

ЗаписиRSS

Ветроупорни завеси от винил за заведения, ресторанти, кръчми, кафенета и др.

Изработка и монтаж на ветроупорни завеси от винил за заведения, ресторанти, кафенета, кръчми и други.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000

Изработка на кухни по поръчка.

Проектиране и изработка на кухни по поръчка и по размери на клиента.Разнообразието на материали,работни плотове от термо плот или камък,като и богатата гама електроуреди които предлагаме ще задоволят и най-претенциозните вкусове.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000

Мебели по поръчка Пловдив

Нашият магазин в град Пловдив предлага същото разнообразие и качество на мебелите изработени по индивидуален проект.Ние предлагаме широка гама от продукти, като кухни по поръчка, мебели за антре, цялостно обзавеждане за спални и детски стаи, дизайнерски решения за секции, дневни и трапезарии, мебели за нестандартни помещения и гардеробни стаи.Предлагаме също така търговско и офис обзавеждане.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоПловдив
Рейтинг0.000000

Интериорно студио „МИЙО - Дизайн”

Интериорно студио „МИЙО - Дизайн” ИНТЕРИОРНО СТУДИО „МИЙО – Дизайн” ПРЕДЛАГА. Професионално изпълнен интериорен дизайн на апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини и заведения. Цялостна завършена идея за интериорното пространство, съобразена с критериите за модерна жизнена среда. Ясна концепция. Реалистичен и изпълним интериор, прецизиран проект, отговарящ на Вашите изисквания и начин на живот. Изготвяне на индивидуални проекти на мебели. При желание на клиента се осигуряват фирми, които да реализират изискванията по проекта.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСофия
Рейтинг5.000000

"Воден свят" ООД

"Воден свят" ООД Професионалните аранжори от „Воден Свят“ ще изберат най – добрите решения за вашето интериорно озеленяване. Нашите флористи са експерти и умеят да подбират най – добрите съчетания от различните видове растителност и разположението им спрямо светлината и пространството.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСтара Загора
Рейтинг0.000000

Електро услуги в Пловдив

Услуги 151 изпълняват денонощно електро услуги в Пловдив и района. Разполагаме с аварийни електротехни, които ще Ви помогнат със всякакъв вид електро авария в Пловдив. Необходимо е единствено да ни потърсите на телефони: 087 928 44 88, 087 829 44 88 - оператор!

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСофия
Рейтинг5.000000

Матраци нани, матраци тед цени

Матраци нани, матраци тед на изгодни цени

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено място-
Рейтинг0.000000

Електро услуги денонощно - 087 829 44 88

Ел услуги - ремонт и поставяне на електро инсталации и електро табла. Ел услуги в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора. Ел услуги денонощно за ремонт и аварии по ел инсталации, електрически инсталации, електроинсталации. Услуги 151 София.

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Населено мястоСофия
Рейтинг0.000000

DRL модул за дневни светлини

"АДС 01" е универсален DRL модул за автоматично включване на дневните светлини на автомобила след стартиране на двигателя без намесата на шофьора и без да нарушава съществуващата инсталация на автомобила съобразено с Европейските изисквания за качество. 087 829 44 88

Категория:ФИРМЕН КАТАЛОГ
Рейтинг0.000000

Фабрика за мебели "Приятели" - Стара Загора

Фабрика за мебели "Приятели" - Стара Загора Фабрика за мебели "Приятели" е специализирана в производството на мебели за дома, офис мебели, мебели за заведения и хотели по индивидуални проекти на клиента.

Населено мястоСтара Загора
Рейтинг5.000000