Презентации

 • тестови снимкиПрезентации тест Няма невъзможни мечти.Няма граници за мечтите.
  Нов магазин на BoConcept в София. Адрес: бул."Околовръстен път"№ 151.
  ОТКРИВАНЕ НА 2 октомври 2009

  Продължава...
 • HomeDesign Center  откри нов дом Bo Concept
   

  HomeDesign Center представител на  датския  лидер  за съвременен дизайн на мебелите  Bo Concept
  откри своя представителен  show-room Bo Concept  на  "Околовръстен път" 151 в столицата.
  Bo Concept е отличен с годишната европейска награда Mapic за 2004 г. сред 1 400 престижни участници, а през 2008 печели престижната награда за продукт Red Dot Design.
  България е 80-тата страна, в която фирмата навлиза след 53 годишна история и над 400  дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество.
  За откриването  поканата на домакина  Благовест Стефанов   уважиха вокалистката от "Шоуто на Слави" Алекс Раева, Руслана Попова, Наско Лазаров, Вержиния Тотева,Стефания Ботева, Боби Чолакова и много бизнес партнъори,топ  архитекти и дизайнери.
  По време на официалното откирване с благотворителна цел бяха раздадени много луксозни аксесоари  на Bo Concept с цел подпомагане на дом за деца лишени от родителски грижи.
  Специално от САЩ за партито по повод откриването тук пристигна и интериорният дизайнер на BoConcept  Калина Горничева,българка която основно работи в бутиците  на BoConcept - САЩ.
  Представителите на имиджовата  марка за България са Благовест и Пепи Стефанови  основатели на HomeDesign Center .
  ВИП гостите имаха възможността първи да опитат тестването на новия модел на мини купър,
  Продължава...

реклама

Коментари

Топ Строител Топ Мебели
Добавяне на запис

Уважаеми колеги,

За да добавите запис трябва да запълните съответната форма. За целта трябва да отворите категорията, която е подходяща за включване (вижте списъка в лявата колона). След отваряне на категорията ще видите поле "Добавяне на запис". Включването е безплатно.

Желателно е да конкретизирате по-подходящата за записа Ви категория, както и да попълните повече полета и да дадете по-подробна информация, тъй като по този начин Вашият запис ще бъде по-лесен за откриване и търсене както от посетителите на сайта, така и от ботовете на търсачки като Google, Yahoo, MSN и т.н.

Можете да включвате записи и без да се регистрирате, но по този начин ще ограничите функциите си. Например, няма да можете да редактирате записа си, ако трябва да промените нещо по него (снимки, услуги, цени и т.н.). Ограничават се и заявките от потенциалните Ви клиенти. Затова Ви препоръчваме да се регистрирате преди да добавяте записи. Не е задължително, но е желателно и перспективно.

Записите са подредени в категориите по азбучен ред, като най-отпред са разположени тъй-наречените VIP-записи. Това са платени записи от нашите рекламодатели. Ако държите записът Ви да се появява в началото на съответната категория, както и да влиза в ротацията на VIP-записите на всички страници в горната част на сайта, то можете да резервирате позиция само за 40 лева годишно (приемаме плащания по банков път, чрез ePay.bg и PayPal, за повече информация ползвайте контактната форма в рубрика "Реклама" или ни пишете на Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите )

Благодарим Ви за проявения интерес и Ви очакваме.

 

Поздрави,
Офисмебели екип :: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите  :: www.ofismebeli.com